Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2017, που ανέδειξε και επιβράβευσε την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου της Υγείας.

Η εταιρία Mavrogenis βραβεύτηκε για την προσφορά της στους ασθενείς πελάτες της. Πιο συγκεκριμένα το βραβείο που μας δόθηκε ήταν στην κατηγορία Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού- Αναβάθμιση Ποιότητας Ζωής- Πρόγραμμα υποστήριξης ασθενών.

Η εταιρία Mavrogenis δραστηριοποιείται στον κλάδο της υγείας εδώ και 27 χρόνια αντιπροσωπεύοντας διεθνείς οίκους που διαθέτουν υψηλής ποιότητας καινοτόμα προϊόντα που παρέχουν λύσεις στους επαγγελματίες υγείας και τους ασθενείς τους. Προσφέρουμε στην Ελληνική αγορά τα προϊόντα των εταιριών Coloplast A/S, Medtronic Inc, Bausch+Lomb Inc, amoena GmbH και Oceana. Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο εξειδικευμένων επιστημονικών συνεργατών για την άρτια ενημέρωση και την εκπαίδευση των πελατών μας στα προϊόντα μας. Παράλληλα προσφέρουμε υποστηρικτικές υπηρεσίες μέσω του νοσηλευτικού τμήματος και της ομάδας Ενημέρωσης και Υποστήριξης.

Το βραβείο αυτό αποτελεί μεγάλη αναγνώριση του επαγγελματισμού και του πάθους που επιδεικνύουν οι συνεργάτες της εταιρίας μας ώστε να διασφαλίσουν τη ανώτερη ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε στους πελάτες μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε στους πελάτες μας ολοκληρωμένες λύσεις που τους παρέχουν μια καλύτερη ποιότητα ζωής.