Η φωτογραφία μιας μητέρα που κοιτάζει το κινητό της, ενώ το μωρό της βρίσκεται ξαπλωμένο μπροστά της, πάνω σε μια κουβέρτα στο πάτωμα του αεροδρομίου του Κολοράντο, έγινε viral στα social media και προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια, για τη στάση της νεαρής γυναίκας.

Η φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Facebook, συνοδευόταν μάλιστα από μια λεζάντα που την χαρακτήριζε ως «ηλίθια».

Η Molly Lensing όμως, η μητέρα από το Ιλλινόις των ΗΠΑ που «πρωταγωνιστεί» στο ενσταντανέ, αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει τη δική της εκδοχή για το περιστατικό, το οποίο δείχνει για ακόμη μία φορά ότι μία φωτογραφία μπορεί να αξίζει 1.000 λέξεις, αλλά δεν λέει πάντοτε όλη την αλήθεια.

Αφού έφτασε στο αεροδρόμιο του Κολοράντο από το οποίο θα ταξίδευε, η Lensing αναγκάστηκε να παραμείνει εκεί για περισσότερες από 20 ώρες μαζί με τη δύο μηνών κόρη της, Anastasia, εξαιτίας ενός τεχνικού προβλήματος της αεροπορικής εταιρείας Delta Airlines. Εξαντλημένη από την πολύωρη αναμονή και απελπισμένη με την κατάσταση, έπρεπε να μιλήσει με τους δικούς της, για να τους ενημερώσει ότι θα καθυστερήσει, ώστε να μην ανησυχήσουν. Έβαλε λοιπόν για λίγο την Αναστασία κάτω στο πάτωμα, μπροστά της και έπιασε το κινητό της.

«Η Αναστασία ήταν στην αγκαλιά μου ή στο καρότσι για πολλές ώρες συνεχόμενα», δήλωσε η Lensing. «Τα χέρια μου ήταν κουρασμένα, η μικρή έπρεπε να τεντωθεί και έπρεπε να επικοινωνήσω με όλα τα μέλη της οικογένειάς μου που αναρωτιόταν πού βρισκόμασταν».”

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και την έκταση που πήρε το θέμα εξαιτίας των social media, η Lensing ανησύχησε μήπως κάποιος συνάδελφός της έβλεπε την εικόνα: καθώς είναι νοσοκόμα σε παιδιατρικό νοσοκομείο, η επαγγελματική της αξιοπιστία κινδύνευε.

Αν και δεν κατονομάστηκε στην εικόνα, μερικοί άνθρωποι κατάφεραν να τη βρουν στο Facebook και να της στείλουν μηνύματά της που την χαρακτήριζαν «κακή μητέρα» και «άθλια γονιό», όπως δήλωσε.

Η Lensing είπε ότι η ιστορία αυτή θα πρέπει να είναι ένα μάθημα σε όσους θεωρούν σωστό να κρίνουν δημοσίως τις γονεϊκές πρακτικές κάποιου που δεν γνωρίζουν, ειδικά από μια και μόνο φωτογραφία.