Τραγωδία για μια γυναίκα στη Φλόριντα, καθώς η μητέρα της, η γιαγιά της και ο αρραβωνιαστικός της πέθαναν όλοι από Covid-19 μέσα σε μια περίοδο λίγων μόνο ημερών.

«Αισθάνομαι χαμένη και συντετριμμένη», δήλωσε η Tiffany Devereaux στον τηλεοπτικό σταθμό WJXT.:«Δεν ξέρω τι να σκεφτώ ή τι να αισθανθώ αυτή τη στιγμή. Θέλω τους αγαπημένους μου πίσω. Είναι αυτοί που με βοηθούσαν να ξεπεράσω πάντα τις δύσκολες στιγμές της ζωής μου και τώρα έχουν φύγει όλοι», είπε κλαίγοντας.

Η γιαγιά της, Ruth Devereaux, πέθανε στις 24 Ιουλίου. Ο αρραβωνιαστικός της, Britt McCall, 35 ετών, πέθανε στις 26 Ιουλίου και η μητέρα της, Darlene, πέθανε στις 28 Ιουλίου. Η Devereaux δήλωσε ότι από τους τρεις, μόνο η 85χρονη γιαγιά της είχε κάνει το εμβόλιο κατά της Covid-19.

«Η τελευταία επιθυμία της μητέρας και του αρραβωνιαστικού μου ήταν να εμβολιαστώ. Μου είπαν πόσο επώδυνος ήταν αυτός ο ιός», είπε η Devereaux: «Θέλω απλώς να γνωρίζουν όλοι πόσο σημαντικό είναι αυτό». Η ίδια βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό, αλλά έχει ήπια συμπτώματα και σκοπεύει να εμβολιαστεί μόλις αναρρώσει.

H Covid-19 έπληξε επίσης και άλλα μέλη της οικογένειας του αρραβωνιαστικού της Britt McCall: Ο πατέρας του, Mark, πέθανε από τον κορωνοϊό στις 30 Ιουλίου, ενώ και η μητέρα του είχε νοσηλευτεί με τον ιό. Κανείς από τους δύο δεν είχε εμβολιαστεί, είπε η Payten McCall, κόρη του Mark και αδελφή του Britt McCall, η οποία τώρα επίσης ενθαρρύνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν.

«Δεν θα ήθελα ποτέ κανένας να νιώσει αυτό που νιώθουμε. Θέλω πραγματικά να καταλάβει ο κόσμος ότι κανένας από την οικογένειά μου δεν εμβολιάστηκε. Ήμασταν όλοι εναντίον του εμβολίου επειδή φοβόμασταν», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

«Θα μπορούσες να χάσεις τους ανθρώπους που αγαπάς σε λίγες μέρες. Ποτέ δεν πίστευα ότι η οικογένειά μου θα βρισκόταν σε μια κατάσταση απ’ την οποία ο αδερφός μου δεν θα κατάφερνε να βγει ζωντανός», συμπλήρωσε συντετριμμένη.